Mijn bachelor compositie heb ik behaald in Utrecht. Mijn Master in Rotterdam.
Vanaf mijn vijfde speel ik klassieke piano.
Ik ben Georgia uit Cyprus en ben componist, pianist en zangeres.
COMPONEREN
PIANO- / ZANGLESSEN klassieke en lichte muziek)
In onze lessen ontdek ik graag met jou de passie voor muziek. Dit geven we samen echt karakter door het bespelen van de piano of door het componeren van een muziekstuk! Lesgeven is voor mij een proces met twee richtingen. Een proces van geven en van krijgen door de input van elkaar. Ik deel mijn ervaring en mijn passie voor muziek met jou als leerling. Ook groei ik van jouw ervaring en passie als docent, echter ook als persoon. Ik geef lessen voor alle leeftijden en op alle niveaus.Mijn brede educatie in compositie. van contemporary tot theater, dance en elektronische muziek, gaf mij de belangrijke kennis over theorie (harmonie, analyse en muziekgeschiedenis etc.) en gehoortraining op een hoog niveau in verschillende muziekstijlen. Ik geef lessen in theorie, solfège en gehoortraining.Bovendien ben ik kundig in het doceren van kandidaten die zich voor het conservatorium willen inschrijven. Met een intensief programma waar theorie, solfège en gehoortraining worden gedoceerd bereid ik je compleet voor.
Klassiek piano Compositie – arrangeren; Muziektheorie ;Gehoortraining – solfègeTijdens onze eerst les zullen we voornamelijk kijken wat jouw muzikale interesses zijn, wat jouw niveau is en wat je met je lessen wil bereiken. Zo kan ik een plan maken en houd ik rekening met wat jij wil en wat je motiveert.