“Where words fail, music speaks.” – Hans Cristian Andersen
Wil jij goed gitaar leren spelen en jouw favoriete nummers kunnen spelen?
Wij jij goed les krijgen en tegelijk een leuke tijd hebben?
De technische en theoretische aspecten van het gitaar spelen verbeteren?
Ik kan en wil je daar graag bij helpen!Mijn naam is Mihael en ik ben gitarist, componist, arrangeur. Met mijn trio speel ik door heel Europa en probeer mijzelf altijd te ontwikkelen.
Ik geef lessen in alle genres (jazz, pop, rock, klassiek…) voor jong en oud, beginners en ervaren gitaristen. Ik vind het belangrijk dat de lessen naast leerzaam ook leuk zijn, des te eerder kan jij jouw favoriete nummers spelen!Gedurende mijn carrière heb ik altijd verschillende stijlen gespeeld, van solo, klassiek tot jazz, rock, pop en in fusion bands. Tevens heb ik zelf een band. Ook heb ik van grote namen (internationaal maar ook binnen Nederland) geleerd. ik wil mijn kennis met andere mensen delen en het instrument gitaar waarderen en respecteren.Dan kunnen we zo snel mogelijk een les afspreken!
Hopelijk tot snel.